quiz
Quiz Wikipedia.
Verder hebben vele televisiequizzen, zoals De zwakste schakel, Waagstuk, Wie wordt Multimiljonair?, De slimste mens ter wereld en Blokken, ook een versie als bordspel. Degene die in het openbaar de quiz leidt wordt quizmaster genoemd. Veel amusementsprogramma's' op televisie hebben de vorm van een quiz.
powerpoint
Quiz Taalvoutjes.
Jij viel zeker altijd tussen de wal en het schip: net niet streberig genoeg voor de nerds en net te slim voor de stoere spijbelaars. Dit is je kans om eindelijk een echte taalfanaat te worden: doe de quiz nog eens en overtref je huidige score.
pc samenstellen
Quiz: hoe groot is jouw algemene kennis? RTL Nieuws.
18 juli 2018. Quiz: hoe groot is jouw algemene kennis? Pete Philly had niet veel goed. Still uit De slimste mens. Zanger-rapper Pete Philly, sloeg een flater in het spelletjesprogramma De Slimste Mens. Hij had bijna geen enkele vraag goed.
dagje weg met familie
Quiz samsam.
In een democratie telt jouw mening. Wat weet jij van de democratie? Doe de quiz! In China wonen ruim 1 miljard mensen. Sommigen groeien op bij opa en oma op het platteland, maar de meesten vind je in torenhoge wol.
powerpoint

Ik stap makkelijk op mensen af die ik nog niet ken. Helemaal mee eens. Helemaal mee oneens. Als mijn ouders zeggen dat ik iets beter niet kan doen, zoals roken, dan trek ik mij daar niks van aan en doe ik het toch.
gratis slots spelen
Quiz: wie zijn de Europese topscorers in Nederlandse dienst? Voetbal International. Voetbal International. Inloggen. Facebook. Twitter. Instagram. Praat mee. Deel. Tweet. Mail. Praat mee. WhatsApp. In
Transfer Quiz: de duurste aankopen uit de Eredivisie-historie. Europa League Quiz: weet jij alle vorige finalisten? Topscorer Quiz: de winnaars van de Europese Gouden Schoen. CL Quiz: de spelers met de meeste duels aller tijden. Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.
togaf exam questions
Quiz Wikiquote.
Bron: Uit de quiz Twee voor twaalf, een vaak gehoorde uitdrukking als de kandidaten een naslagwerken in wilde kijken om het antwoord op de gestelde vraag te vinden. Aanhalingen: Dat zoeken we op, NRC, 3 november 2011. Wikipedia heeft een artikel over Quiz.
logo
Mach Mit! Quiz.
Deze scholieren winnen een lekker Duits etentje met dank aan Noordhoff Uitgevers. De quiz is nog steeds beschikbaar: klik hier voor de online quiz. De Powerpoint-presentatie van de quiz vindt u bij het lesmateriaal van de Actiegroep Duits. Heeft uw school ook meegedaan met de Dag van de Duitse taal?
nl
Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn Beautify.
Home Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn. Unsplash Quiz: Dit hoe is hoelang jij nog single zult zijn. Rosa Tettero 14 jun 2018 Love. We vragen ons wel eens af waarom we die ene leuk vent nou eens niet tegen het lijf lopen.
nl
Quiz.
Wat weet jij over orgaan en weefseldonatie? Doe de quiz! Alleen of met anderen. Start de quiz. Welke organen kun je doneren? Leer over de functie en het falen van organen en weefsels. Bekijk de opdrachten. Orgaandonatie hoe gaat dat?
nl
Quiz Overig Radio 538.
QUIZ: Herken jij alle Top 40-hits van Rihanna? QUIZ: Hoe goed ken jij onze OranjeLeeuwinnen? De Efteling of Tomorrowland: Herken jij de verschillen? QUIZ: Van wie zijn deze tattoos? Herken jij artiesten aan de hand van hun tatoeages? Doe de quiz!
aardrijkskunde
quiz Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 Hersengymnastiek 2 Intelligentieproef 3 Quiz 4 Kennistest 5 Kennisspel 6 Tv-spelletje 7 Televisieterm 8 Televisiespelletje 9 Vraag en antwoordspel 10 Vragensp. Een quiz is een voornamelijk op kennis gebaseerd spel waarbij spelers binnen een bepaald tijdsbestek vragen moeten beantwoorden, eventueel gecombineerd met andere opdrac.

Contacteer ons

Zoeken naar quiz